banner564

Lemar hergün Bin lira dağıtıyor

Lemar hergün  Bin lira dağıtıyor
banner598
Yeni yılın gelmesiyle birlikte vatandaşın market alışverişi de arttı. Lemar Süpermarketler zinciri de vatandaşın cebini düşünerek özellikle büyük indirime gitti. Ayrıca, halka toplam 25 bin TL’lik hediye çeki dağıtmaya başladı.

Kuzey Kıbrıs’ın en büyük süpermarket zinciri Lemar, Aralık ayına özel indiriği fiyatları ve 1.000TL dağıttığı yeni yıl çekilişiyle pek çok müşterinin uğrak noktası oldu.

25 bin TL’ye denk gelen hediye çeki fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşlar, market alışverişlerini Lemar’da değerlendirmeye başladı.

Lemar yaptığı indirimler ve çekilişle de sınırlı kalmadı. Yılbaşı çekiliş organizasyonu ile özel noel baba etkinliği düzenleyen süpermarket, aynı zamanda müşterilerine pek çok hediye dağıttı.

Yılbaşı etkinlikleriyle renkli görüntülere sahne olan süpermarket, küçük büyük herkesi sevindirdi.

Lemar ayın 20’sinde Güzelyurt, 22’sinde Karakum, 24’ünde Karaoğlanoğlu, 26’sında Karakum, 28’inde Kaymaklı, 30’unda Mağusa AVM, 31’inde Ortaköy mağazasında yeni yıl etkinliği düzenleyip, hediye çeki kazanan talihli müşterilerini belirleyecek.

Şok edici fiyatları ve 16 şubesiyle ülkemizde her bölgede hizmet veren süpermarket zinciri, 30 binden fazla ürün seçeneğiyle vatandaşlara pek çok seçenek sunmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474