banner564

‘Maaştan kesilsin’

Kapatılan bet ofisinden 12 adet televizyon alıp gittiler

‘Maaştan kesilsin’
banner598
Kamil HÜNERLİ


   Girne’de kısa bir süre önce kapatılan  ‘Stan Toto Betting’ ofisinin eski çalışanları Halil Gürkan,Yılmaz Topal,Mustafa Kamil Eroğlu,Mehmet Küçük ve  zanlı Şükrü Öz, işyerinden 12 adet televizyon çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
   Zanlıların işyeri kapandıktan sonra iki aylık maaşlarını alamadıkları ve bu nedenle televizyonları çaldıkları öne sürülürken,dünkü duruşmada zanlılar hakkında üç gün süre ile tutuklama emri talep edildi. 
   Polis,zanlılar Halil Gürkan,Yılmaz Topal,Mustafa Kamil Eroğlu,Mehmet Küçük’ün zanı Şükrü Öz’den Stan Toto Betting’in anahtarını alıp,önceki gün saat 18.40 sıralarında Mustafa Şener’e ait Stan Toto Betting’e gidip, kapıyı açtıktan sonra 12 adet telezyon,bir adet ses kayıt cihazı ile güvenlik kameralarının kayıtların çaldıklarını söyledi.
   Polis,zanlıların aynı günün gecesi saat 02.00 sıralarında tespit edilerek gözaltına alındığını ifade etti.Zanlılar hakkında soruşturma başlatıldığını ve alınacak ifadeler olduğunu, ayrıca çevre güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceğini kaydeden polis,zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme bu talebi uygun gördü.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474