banner564

Mağusa’yı ağlattı

Oğlunun ATV’si ile gezmeye çıkan 64 yaşındaki emekli iskan memuru Salih Ceral, virajı alamayınca bariyerlere çarparak hayatını kaybetti

Mağusa’yı ağlattı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Ülkemizde son günlerde ardı ardına yaşanan ölümlü trafik kazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Oğlunun ATV’si ile gezmeye çıkan 64 yaşındaki emekli iskan memuru Salih Ceral, 
Salamis Otel yakınlarında, direksiyon hakimiyetini kaybederek çelik bariyerlere çarptı.
Bariyerlere çarpan ATV’nin üzerinden savrulan ve ağır yaralanan Salih Ceral, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Başına ağır darbeler aldı
Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre saat 14.30 sıralarında, oğluna ait  LJ 132 plakalı Atv araç ile Salamis Otel ile Crystal Rocks Otel arasında bulunan yol üzerinde seyreden 64 yaşındaki Salih Ceral, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yönetimindeki ATV araç ile  gidiş istikametine göre yolun solunda bulunan çelik bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddeti ile araçtan savrulan Ceral, başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanarak olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ceral, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Ailesi umutla iyi bir haber bekledi
Salih Ceral’ın kaza haberini duyan ailesi Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne koşarak, umutla Ceral’dan gelecek iyi bir haber bekledi, ancak acı haberi alan ailesi gözyaşlarına boğuldu. İskan Dairesi’nden emekli olduğu öğrenilen ve oğlu Bilal Ceral’a ait ATV ile dünkü talihsiz kaza sonucu yaşamını yitiren Salih Ceral’dan geriye acılı bir eş ve biri kız biri erkek olmak üzere 2 evlat kaldı. 
Ceral’ın bugün yapılacak olan otopsinin ardından Gazimağusa’da toprağa verilmesi bekleniyor. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474