banner564

Maraş ihmal ediliyor

Cemal Özyiğit, ülke genelinde yaşanan sorunların Maraş bölgesinde daha fazla yaşandığını kaydetti.

Maraş  ihmal ediliyor
banner598

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ülke genelinde sürdürdüğü örgütlenme çalışmaları çerçevesinde Mağusa'da Namık Kemal Mahallesi Örgütü’nü oluşturdu. 

Parti, önceki gün, Maraş Örgüt binasının açılışını yaparken; Örgüt Başkanlığına Oğuzhan Karabulut getirildi. 
TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları, milletvekilleri, bazı Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan TDP heyeti açılış öncesinde bölgedeki kahvehanelere ziyaretler yaptı. 
Vatandaşların sorunlarının dinlenerek sorularına yanıtlar verilen ziyaretlerde, TDP'nin özelde Maraş, genelde ise ülkede yaşanmakta olan sorunlara bakış açısı ile çözüm önerileri aktarıldı, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 
TDP Başkanı Cemal Özyiğit gerek açılışta, gerekse de ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, büyük önem verdikleri örgütlenme çalışmalarına ülke genelinde devam ettiklerini, birçok bölgede yeni örgütler kurarken, var olanları da yeni katılımlarla güçlendirdiklerini belirtti. Özyiğit, "TDP emin adımlarla ilerlemektedir" dedi.
Özyiğit, ülke genelinde yaşanan sorunların Maraş bölgesinde daha fazla yaşandığını, devletin ilgisizliğinin de bunda önemli bir etken olduğunu kaydetti. Ekonomi, işsizlik ve bet ofislerine yönelik ciddi bir çalışma yapılması gerektiğini kaydeden Özyiğit, TDP olarak bet ofislerine yönelik Meclis'e bir yasa önerisi vereceklerini, bu yöndeki çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473