banner564

Maraş şokta

Evinin bahçesinde oğlu Serkan tarafından cansız bedeni bulunan 43 yaşındaki Ahmet Çevikel’in acı vedası, tüm sevenlerini hüzne boğdu

Maraş şokta
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa dün öğleden sonra Maraş bölgesinden gelen acı bir haberle sarsıldı. Evli ve 3 çocuk babası olan 43 yaşındaki Ahmet Çevikel, Maraş bölgesinde, Eski Çorap Fabrikası’nın karşısında bulunan ikametgahının bahçesinde oğlu Serkan tarafından ölü olarak bulundu.
Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre saat 15.30 sıralarında eve gelen Serkan Çevikel, evin arka kısmında bulunan bahçe içerisinde babasının asılmış haldeki cansız bedeni ile karşılaştı. Gördüğü manzara karşısında yıkılan oğlunun yardım istemesi ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’nden olay yerine ambulans çağrıldı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çevikel’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Duyan olay yerine koştu
Acı haberin duyulmasının ardından tüm yakınları ve komşuları Ahmet Çevikel’in evinin önüne toplandı. Aldıkları acı haber ile sarsılan yakınları Çevikel’in kendine hazırladığı sona bir türlü inanmak istemedi. Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri’nin tahkikatını tamamlamasının ardından Gazimağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Ahmet Çevikel’in cansız bedeni üzerinde bugün otopsi yapılacağı öğrenildi.

Dün işe hiç gitmedi
Evli ve Serkan, Seda, Doruk isminde 3 evlat sahibi olan Ahmet Çevikel’in Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde marangoz olarak çalıştığı öğrenildi. Çevikel’in dün işyerine hiç gitmediği ve saat 15.30’da da bu acı olayın ortaya çıktığı öğrenildi.

Siyasiler taziyede bulundu
CTP-BG eski milletvekili Nuri Çevikel’in kardeşi olan Ahmet Çevikel’in ölümünün ardından Gazimağusa’lı bir çok siyasi Çevikel’in evine giderek yakınlarına taziyede bulundu. Ahmet Çevikel’in bugün yapılacak olan otopsinin ardından Gazimağusa’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473