banner564

Mehmetçiğe candan destek

Din-Gör-Sen ve Din Görevlileri Derneği Afrin’e 1974 kilo hellim gönderdi

Mehmetçiğe  candan destek
banner598
KKTC Din Görevlileri Sendikası (Din-Gör-Sen) ve KKTC Din Görevlileri Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekatı” kapsamında görev yapan Mehmetçik'e 1974 kilo hellim gönderdi.
Konuyla ilgili dün Reha Süt Ürünleri tesisinde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasına Din Görevlileri Birliği Başkanı Gökan İnik, Din Görevlileri Sendikası Başkanı Süleyman Çakır ve Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük de katıldı.
Din Görevlileri Sendikası Başkanı Süleyman Çakır burada yaptığı konuşmada, Harekât başladığından bu yana dualarıyla Mehmetçik’in yanında olduklarını kaydetti.  
Daha sonra Din Görevlileri Birliği Başkanı Gökan İnik ortak basın açıklamasını okudu.
Açıklamada, 1974 kilo Kıbrıs Helliminin, birkaç gün içinde İskenderun’a, oradan da cepheye ulaştırılacağı belirtilirken,  “Gidecek olan yalnızca hellim değil, Kıbrıs Türkü’nün aşkı, muhabbeti,  Anavatan sevgisi ve kalpten selamıdır.
Sivil halkın incinmemesi için büyük bir titizlikle yürütülen Zeytin dalı harekâtını gerçekleştiren kahraman Mehmetçiğimize çıktığı bu yolda başarılar diler, şehit olan askerlerimize yüce Allah’tan rahmet dileriz.” ifadelerine de yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474