banner564

‘Melek’ şaşırttı

Kiler2 isimli markette çalışan kasiyerin, satış fişlerini iptal ederek 6 ayda 16 bin lira çaldığı ileri sürüldü

‘Melek’ şaşırttı
banner598
Lefkoşa’da faaliyet gösteren Kiler2 isimli markette kasiyer olarak çalışan Melek Bayraktar’ın, satış fişlerini iptal ederek 16 bin TL çaldığı öne sürüldü. Melek Bayraktar gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye, zanlının 6 aylık  süre içerisinde işlediği suçların güvenlik kameralarına takıldığı açıklandı. Duruşmada zanlının Mart-Ağustos 2014 tarihinde kasiyer olarak çalıştığı Kiler 2 isimli süpermarkette görevli olduğu kasadan fiş iptali yapmak suretiyle para çaldığı iddia edildi. Polis, şikâyet üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde güvenlik kameralarının incelendiğini, görüntülerde zanlının fişleri iptal ederek para çaldığını tespit ettiklerini açıkladı. 

Görgü tanığı da var...
Zanlının çalıştığı kasanın başka kasiyer tarafından da kullanıldığını ve zanlının para çaldığına dair görgü tanığı olduğunu belirten polis, yürütülen soruşturmada zanlının serbest kalması halinde tanıklara etki edebileceğini söyledi. Polis, işyeri yetkililerinin zanlının 16 bin TL çaldığına dair iddiası olduğunu ifade ederek, çalınan para miktarı ile ilgili de incelemelerinin sürdüğünü açıkladı. Polis, yürütülen soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474