banner564

Miktar artabilir

Atakom’dan çalınan paranın 41 TL’yi geçtiği bildirildi

Miktar artabilir
banner598

Melin DOBRAN

   Çalıştığı şirketten 3 bin 478 TL çaldığı iddiasıyla dört gün önce tutuklanan Akif Aslan hakkında yapılan soruşturma genişlerildi ve çalınan para miktarı 41 bin TL’yi geçti. Soruşturma amaçlı polis nezaretinde tutulan zanlının bir yıl içerisinde çaldığı para miktarının artabileceği belirtildi.

    Lefkoşa’da Atakom isimli işyerinde meydana gelen hırsızlık olayından dolayı hakkındaki soruşturma devam eden zanlı dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

   Duruşmada, işyeri sahibi tarafından yapılan şikâyet üzerine Ayşe Yıldırım isimli marketten aldığı 3 bin 478 TL’yi çaldığı gerekçesi ile 11 Nisan 2014 tarihinde tutuklanan zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Polis, yapılan soruşturmada 12 Nisan tarihinde mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alınan zanlının tutuklandığı tarihe kadar 41 bin 236 TL parayı tahsil ettikten sonra şirkete vermeyip çaldığını tespit ettiklerini söyledi.

   Zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini açıklayan polis, zanlının evinde ve aracında yapılan aramada şirkete ait makbuzlar bulduklarını belirtti.

 

İskele’de satış yaptı

   Polis, zanlının Gazimağusa ile İskele bölgesinde 68 markete 173 bin TL değerinde mal sattığını belirterek, zanlının bir yıl içerisinde çaldığı para miktarının artabileceğini kaydetti. Zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini açıklayan polis, zanlının evinde ve aracında yapılan aramada şirkete ait makbuzlar bulduklarını belirtti. Polis, alınacak ifadeler, incelenecek evraklar olduğunu belirterek, soruşturma aşamasında zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 02:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474