banner564

Misafirliğe gitmiş

Narkotiğin Ortaköy’de bir eve düzenlediği baskında üzerinde iki ayrı tür uyuşturucu bulunan Cem Derviş Doğu tutuklandı

Misafirliğe gitmiş
banner598
Suna ERDEN
Uyuşturucu suçlarından sabıkası olan ve geçtiğimiz Ekim ayında kardeşinin aracını kundakladığı gerekçesiyle tutuklandıktan sonra teminatla serbest bırakılan Cem Derviş Doğu yine polislik oldu. 
Narkotik polisi, aldığı ihbar üzerine önceki gece zanlının misafir olarak bulunduğu eve baskın yaptı. Doğu’nun üzerinde arama yapan polisin eroin ve bonzai türü uyuşturucu maddeler ele geçirdiği iddia edildi. Gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Zula yerini anlattı
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, aldıkları ihbarda zanlı Doğu’da uyuşturucu olduğuna dair bilgi aldıklarını ve 13 Aralık 2017 tarihinde, saat 00.10 sıralarında, Ortaköy’de, Doğu’nun misafir olarak bulunduğu evde arama yaptıklarını söyledi. Polis, yapılan aramada zanlının üzerinde 200 miligram eroin ve yarım gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulduklarını ifade etti. Polis, tutuklanan zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeleri 4 Aralık 2017 tarihinde bir şahsın yönlendirmesi ile Lefkoşa – Gazimağusa ana yolu üzerinde bir tabela altından 10 gram sentetik cannabionid ve 5 gram eroin olarak aldığı itirafında bulunduğunu kaydetti. 

2 gün polis hücresinde
Polis, zanlının ayrıca Kasım ayı içerisinde de aynı yerden 10 gram sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde aldığını ve isimlerini bilmediği kişilere sattığı itirafında bulunduğunu söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473