banner564

Muhammed’i ihbar yaktı

Narkotiğin Ötüken’de bir eve düzenlediği operasyonda 6 gram uyuşturucu ele geçirildi, bir kişi tutukladı

Muhammed’i ihbar yaktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Aldıkları ihbar ile harekete geçen ve Ötüken’de bir ikametgaha operasyon düzenleyen Narkotik Şube ekipleri, ev sahibi Muhammet Nur’un üzerinde ve ikametgah içerisinde toplamda 6 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ile “kokain” kalıntısı buldu. Ev sahibi Muhammet Nur gözaltına alınarak tutukluluk istemi ile İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hasan Selvili, 23 Mayıs 2017 tarihinde, Ötüken’de sakin zanlı Muhammet Nur’un ikametgahında uyuşturucu madde olduğuna dair bir ihbar aldıklarını ve aynı tarihte konu eve operasyon düzenlediklerini söyledi. Zanlının ikametgahta tespit edildiğini ve üzerine yapılan aramada, pantolonunun ön cebinde, naylona sarılmış halde 3 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulduklarını anlatan Selvili, ikametgah içerisinde yapılan aramada ise girişte bulunan masa üzerinde, naylona sarılmış halde 3 gram uyuşturucu madde ve yatak odasında bir tabak içerisinde “kokain” türü uyuşturucu kalıntısı ele geçirdiklerini söyledi.

Suçunu itiraf etti
   Uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarı’na, konu maddelerin içerisinde bulunduğu naylonların da parmak izi incelemesine gönderileceğini belirten Selvili, zanlının suçunu kabul ettiğini ifade etti. Selvili, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474