banner564

Mühür istedi

Seçim çalışmalarına İskele’de devam eden Serdar Denktaş, yeni dönemde DP’nin aynı istikrarı sürdürmesi için halkın onayını beklediğini söyledi

Mühür istedi
banner598
Demokrat Parti (DP) milletvekili adayları dün DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş önderliğinde İskele’yi ziyaret etti.
Adaylar İskele’de halkın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlattı.
Sabah saatlerinde başlayan İskele ziyaretinde, DP Lideri Serdar Denktaş, yeni dönemde DP’nin aynı istikrarı sürdürmesi için halkın onayını beklediğini, daha güçlü bir şekilde mecliste olmak istediği vurguladı. 
“Yaptıklarımız ortadadır. Denk bütçe, ödeme dengesi ve düzenli gelir bizim eserimizdir” diyen Denktaş “ülkemizin geleceği için DP’ye mühür vurmanızı istiyorum. DP’ye mühür istikrarı getirir” diye konuştu. 


Akdoğan, Vadili, Paşaköy ziyaret edildi
Demokrat Parti (DP) Milletvekili adayları yoğun bir tempoda sabah akşam demeden halkla buluşmaya devam ediyorlar. Demokrat Parti milletvekili adayları bu kapsamda Akdoğan, Vadili ve Paşaköy’ü ziyaret ettiler. 
Köylerde gecenin bir vakti hala çalışan emekçi esnafla bir araya gelen adaylar emekçileri hayranlıkla izleyip onların emeklerini takdir ettiler. Ziyaretleri sırasında bir ekmek fırınına uğradılar. Ekmek yapımı ile ilgili bilgi alan adaylar fırına ekmek salarak pişen ekmeklerden de tattılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474