banner564

Natali’nin durumu ciddi

Gece kulübünde çalışan 36 yaşındaki genç kadın, 2 metre yükseklikten beton zemine düşerek ağır yaralandı

Natali’nin durumu ciddi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, Mormenekşe ile Mutluyaka arasında faaliyet gösteren bir gece kulübünde önceki gün saat 17.30 sıralarında 2 metre yükseklikten beton zemine düşen 36 yaşındaki Natalia Stsiapanava, ağır yaralandı.
Polis basın subaylığından yapılan açıklamaya göre kulüp içerisinde bulunan merdivenlerin sekizinci basamağından dengesini kaybederek, yaklaşık 2 metre yüksekten beton zemine düşen ve başından darbe alan genç kadın, ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından ise Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 

Bağımsızlık yolu açıklama yaptı
Öte yandan Bağımsızlık Yolu, Natali Stsiapanava olayı ile ilgili açıklama yaparak gece kulüplerinin kapatılması yönündeki talebini yineledi. Olayın geçtiği yeri Antik isimli gece kulübü olarak açıklayan Bağımsızlık yolu, gece kulübü yetkililerinin, olayı tansiyon düşmesinden kaynaklandığını bildirdiklerini ve şu anda genç kadının bilincinin kapalı olduğunu öğrendiklerini ifade etti. 
Bağımsızlık Yolu, “gece kulüplerindeki seks kölelerinin çalıştırılma koşullarının denetlenmediğini” savunarak,  mevcut yetersiz yasadaki haklarının (8 saat çalışma, hafta sonu izni, gece kulübünde konaklamama, dışarı çıkabilme gibi) ve uluslararası sözleşmelerden gelen haklarının (zorla borçlandırılmama, alıkonulmama, kötü muameleye maruz kalmama gibi) devlet tarafından korunmadığını ileri sürdü.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474