banner564

Ne olur geri dön

Ersin Tatar, Kanal T’deki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa eden eşi Sibel Tatar’a kamuoyu aracılığı ile çağrı yaptı:

Ne olur geri dön
banner598

 

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, Kanal T’deki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa eden Sibel Tatar’a, seçim ortamının getirdiği ruh hali ile kendisinin de müdahale çabaları olduğunu kaydetti.
Tatar konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Sibel Tatar’a çağrı yaparak, görevine dönmesini istedi.
Tatar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bilindiği üzere, büyük bir heyecan ile Kıbrıs Türk Medyası’na kazandırdığımız Kıbrıs Türkü’nün ilk özel kanalı olan Kanal T‘deki yöneticilik görevim siyasete girmemle son bulmuş ve Kanal T Yönetim Kurulu Başkanlığı ve genel müdürlüğü görevi Sayın Sibel Tatar tarafından üstlenilmiştir.

“Benim de müdahale çabam oldu…”
Kanal T izleyicilerinin de yakından tanıklık ettiği gibi; Sayın Sibel Tatar, görevi devraldığı ilk günden itibaren tarafsız yayıncılık yapma amacını açıkça belirtmiş ve bu konuda hiç bir taviz vermeden, kararlılıkla amacına yönelik yöneticilik yapmıştır.
Açıkça ifade etmeliyim ki, aynı zamanda hayat arkadaşım olan Kanal T Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sibel Tatar’a seçim ortamının getirdiği ruh hali ile benim de müdahale çabam olmuştur.
Ben bu konudaki sorumluluğumu kabul ediyorum. Halkımız, sadece siyasette değil, yazılı ve görsel medyada da halkın lehine olacak, beklentilerine cevap verecek tarafsız ama halkın tarafı olacak, etik değerleri önemseyen yaklaşım sergilenmesini beklemektedir.

Eşim Sibel’i yürekten kutluyorum…
Bu dönemde, şahsıma, Kanal T’ye ve bizzat Sayın Sibel Tatar’a ulaşan izleyicilerin, programcıların ve çalışanların Sayın Sibel Tatar’a geri dönmesi çağrılarını, bütün unvanlarımı geride bırakıp, öncelikle bir Kanal T izleyicisi olarak bir kez de ben seslendiriyor ve görevlerine geri dönmesini talep ediyorum.
Halk; artık samimiyeti, şeffaflığı, ilkeli olmayı her zaman olduğundan daha fazla istiyor. Bu nedenle, bu konudaki samimiyetimin gerçek anlamda anlaşılması dileği ile geri dönüş çağrımı bir kez daha yineliyor ve Kıbrıs Türk Kadını’nın en büyük özelliği olan cesareti ve kalp kırmadan, kırılıp bükülmeden yol aldığı için eşim Sevgili Sibel Tatar’ı yürekten kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474