banner564

Ne yedi ne de sattı

Köy kasabının buzluğundan 6 kilo kıyma çalmakla suçlanan Savaş Borova sorulara cevap vermedi

Ne yedi ne de sattı
banner598

Teoman TURAN

Girne’ye bağlı Dikmen Köyünde geçtiğimiz hafta sonu ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Dikmen’de faaliyet gösteren kasap dükkânına girerek 6 kilo kıyma, bin TL değerinde yazar kasa ve iki pos cihazı çaldığı iddia edilen Savaş Borova, önceki gün polise yapılan şikâyet üzerine tutuklandı. Borova’nın evinde mahkeme emri ile yapılan aramada, 6 kilo kıyma buzdolabında bulunurken, yazar kasa ve iki adet pos cihazı bulunamadı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Boğaz Polis Karakolu’nda görevli polis memuru İlyas Korkmaz, zanlı Savaş Borova’nın Dikmen’de faaliyet gösteren Cumhur Kasap isimli iş yerine 23 Nisan tarihinde saat 20.40-10.00 saatleri arasında girdiği iddiası üzerine soruşturma başlattıklarını anlattı. 

Yazar kasa ve pos cihazı bulunamadı
Polis memuru İlyas Korkmaz, kasap dükkânında bulunan bir adet yazar kasa, 2 adet pos cihazı ve 6 kilo kıymanın çalındığını, mahkeme emri ile zanlı Savaş Borova’nın evinde yapılan aramada 6 kilo kıymanın buzdolabında bulunduğunu kaydetti. 
Korkmaz, zanlının suçlamalara cevap vermediğini, halen aranmakta olan yazar kasa ve pos cihazlarının bulunamadığını ifade ederek soruşturma amaçlı Borova’nın 2 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. 
 Mahkeme emri ile tutuklanan zanlı aleyhinde dün Girne Kaza Mahkemesi’nde 2 gün tutukluluk emri alındı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474