banner564

Neden sadece benimki?

İnşaat izni olmadığı için evi yıkılan Gülşen Rençbereli Dikmen’de çok sayıda kaçak yapı olduğunu iddia etti

Neden sadece benimki?
banner598
Melin DOBRAN
Dikmen’de yaşayan Gülşen Rençbereli isimli vatandaşın, inşaat izni olmadığı gerekçesiyle dün öğle saatlerinde evi, Kaymakamlık emri ile yıkıldı. Yaklaşık 20 seneden beridir bu evde oturduğunu söyleyen Rençbereli, bölgede birçok kaçak yapının olduğunu ifade etti. Rençbereli, “Neden sadece benim evim yıkıldı? Sokakta mı kalacağız?” diyerek yaşanan bu olaya isyan etti. Evin yıkılmasını gözyaşları içinde seyreden Rençbereli ailesi, duyarlı kişilerden ve devletten yardım eli bekliyor. Rençbereli, akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli yağıştan dolayı, dışarıda kalan tüm eşyalarının mahvolduğunu söyledi.

Fenalık geçirdi
Rençbereli ailesi sabah saatlerinde evdeki eşyaları bahçeye taşıyarak, “Bu eşyaları çalmazlar mı? Hem giyim hem de mutfak eşyalarımız bizimle beraber sokakta kaldı. Eşyaları koyacak bir yer bile bulamadık” dedi.  Rençbereli, “Ben garibim diye mi sadece benim evim yıkıldı. Yıkılmadım yıkılmayacağım, neden gücün bana yetiyor. Dikmen’de kaçak olan çok bina var. Neden onları da yıkmıyorsun” diyerek Kaymakamlığa öfke kustu. Rençberereli, evinin yıkıldığı esnada sinir krizi ve baygınlık geçirdi. Olay yerine çağırılan ambulansla, Rençbereli’ye sağlık ekipleri müdahale etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 10:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akın Tangül
Akın Tangül - 6 yıl Önce

Böyle bir şey olamaz,20yıl oturmuş bu insanlar o evde,bula bula kış günlerini mi buldunuz o evi yıkacak,yazıklar olsun size be,vicdansızlar

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474