banner564

Nereden buldun bu parayı?

Taner Çizer’e eroin sattığı için tutuklanan ve Geçitköy’deki evinde 70, banka hesaplarında ise 300 bin TL olduğu tespit edilen zanlı Nevzat Ünal, polisin sorularını cevapsız bıraktı

 Nereden  buldun  bu parayı?
banner598

Çiğdem AYDIN

Narkotik ekiplerinin önceki gün Güzelyurt’ta düzenlediği operasyonda aracında eroin bulunarak gözaltına alınan Taner Çizer, uyuşturucu maddeyi Nevzat Ünal’dan aldığını itiraf etti. Polis, zanlının iddiaları üzerine, 2014 yılında Ercan Havaalanı’ndan ülkeye sokulan 400 gram eroin türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Nevzat Ünal’ın Gayretköy’deki evine baskın düzenledi. 
Evde arama yapan polis, 20 hap, cinsel gücü artırıcı 2 jel, uyuşturucu madde tartımında kullanılan iki hassas terazinin yanı sıra, 70 bin TL nakit para buldu. 
İleri soruşturma yapan polis, uyuşturucu taciri olduğu öne sürülen zanlı Ünal’ın 5 ayrı banka hesabı olduğunu ve bu hesaplarda toplamda 300 bin TL para bulunduğunu öğrendi. Hesaplarda ve evde bulunan paranın nereden geldiğini izah edemeyen zanlı Ünal hakkında, uyuşturucu suçunun yanı sıra kara para suçundan da soruşturma başlatıldı. 
Zanlılar Çizer ile Ünal dün tutuklama talebi ile Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı. Haklarında bir gün tutukluluk emri alınan zanlılar bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474