banner564

Nevzat Ünal da yakalandı

Küloduna sakladığı uyuşturucuyu Ercan’da yakalatan Olcan Yarar, işbirliği yaptığı isimleri tek tek polise söyledi

Nevzat Ünal da yakalandı
banner598
Narkotiğe yapılan ihbar neticesinde, Ercan Havalimanı’nda, üst üste giydiği üç kat külotun arasına eroin türü uyuşturucu madde gizleyerek ülkeye sokmaya çalışırken yakalanan Olcan Yarar’dan alınan ifade şebekeyi çözdü. Türkiye’den uyuşturucu getiren zanlı Yarar, polisteki ifadesinde uyuşturucu maddeyi Erkan Yeşilyayla’nın talebi üzerine getirdiğini, ayrıca 15 Ağustos tarihinde de aynı yolla 200 gram eroini ülkeye soktuğunu öne sürdü. Olcay Yarar’ın ayrıca, Yeşilyayla’nın yanı sıra Nevzat Ünal’a da uyuşturucu getirdiğini itiraf ettiği öne sürüldü. Zanlı Yarar’ın ifadesi üzerine Erkan Yeşilyayla’nın ardından zanlı Ünal da gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa kaza mahkemesinde gerçekleştirilen tutukluluk duruşmasında 29 Ağustos 2014 tarihinde Adana uçağı ile Ercan Havalimanı’na inen zanlı Olcay Yarar’ın üzerinde 400 gram eroin türü uyuşturucu bulunduğu gözaltına alınan zanlının itiraflarda bulunarak uyuşturucu maddeyi Erkan Yeşilyayla ve Nevzat Ünal için getirdiğini öne sürdüğü açıklandı. 

Kendi geldi teslim oldu
Polis, zanlı Yarar’ın ayrıca Ağustos ayı içerisinde farklı tarihlerde iki kez 200 gram eroini aynı yolla ülkeye soktuğunu itiraf ettiğini söyledi. Polis, zanlının ifadesi üzerine zanlı Yeşilyayla’nın önceki gün tutuklandığını, zanlı yarar ile birlikte mahkemeye çıkarılarak haklarında 2 gün tutukluluk emri alındığını ifade etti. Polis aranan şahıs olan zanlı Ünal’ın da tespit edilerek tutuklandığını, soruşturmanın devam ettiğini, aranan emareler ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlı Ünal’ın 2 gün tutuklu kalmasına karar verdi. Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken, zanlı avukatı müvekkilinin polis tarafından arandığını öğrenince gidip kendi isteği ile teslim olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473