banner564

Nöbet el değiştirdi

Görevini tamamlayan Fırat Alakuş ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş ziyaretlerde bulundu

Nöbet el değiştirdi
banner598
Görevini tamamlayan Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş dün ziyaretlerde bulundu.
Alakuş ile Yarımbaş dün sırasıyla; Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından kabul edildi. 
Cumhurbaşkanı Eroğlu kabulde yaptığı konuşmada, Alakuş’un görev yaptığı iki yıl içinde sivil savunma alanında gelişmeler yaşandığını söyleyerek, teşekkür etti. Eroğlu, “KKTC’ye verdiğiniz katkılardan dolayı Kıbrıs Türk halkı sizi muhabbetle anacak” dedi. 
Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş’a da yeni görevinde başarılar dileyen Eroğlu, teşkilatı çok daha iyi yerlere taşıyacağına inandığını kaydetti. 
Alakuş, Cumhurbaşkanına, Sivil Savunma Teşkilat’ına verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Kıbrıs Türkü’nün mücadelesini tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Alakuş, onur verici bir görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

Alakuş: Onur verici bir görev
Alakuş, Cumhurbaşkanına, Sivil Savunma Teşkilat’ına verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Kıbrıs Türkü’nün mücadelesini tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Alakuş, onur verici bir görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

Siber: Halkla iletişim kurulması önemli 
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de Alakuş’un Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’ndaki görevi süresince sosyal sorumluluk projelerine de katkı koyduğuna işaret ederek, halkla iletişim kurulmasının önemine değindi. 
Fırat Alakuş’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Meclis Başkanı Sibel Siber, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş’a da yeni görevinde başarı diledi.
Siber kabuldeki konuşmasında, Yarımbaş’ın Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacağına inanç da belirtti.

Yorgancıoğlu: İşbirliği sürecek
Başbakan Yorgancıoğlu ise kabulde yaptığı konuşmada, Alakuş’a, görev süresince gösterdiği işbirliği için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Yorgancıoğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na atanan Fatih Yarımbaş’a da görevinde başarılar dileyerek, Sivil Savunma Teşkilatı’tla ilişkilerin her zaman olduğu gibi en iyi şekilde devam etmesi temenni sinde bulundu.
Halka daha iyi hizmet verme adına işbirliği içinde çalışacaklarını söyleyen Yorgancıoğlu, Alakuş’a teşekkür yazısı verdi.
Kıbrıs’taki görev süresi sona eren Fırat Alakuş ise, 2 yıllık görev süresini tamamlayarak KKTC’den ayrılacağını anımsattı. Alakuş, Yorgancıoğlu’na, verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Ağustos bocekliginden ileri gidemeyen ama sürekli bedavadan devletten beslemeli maaş hp 13. maaş peşinde olup hiçbirşey üretmeyen kamu işçi memur kesimi TCden gelen yardımları yatırıma donusturemeyip aralarında ulesen siyasetçi bürokrat işadamı üçgeni ezilen esnaf işçi köylü üretici kesimi kurtuluşu kendine çeki düzen vermeyip ingiliz muhipligi palikarya yanciliginda arayanlar sonuç budur

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473