banner564

O da tutuklandı

Gönyeli’de 20 ve 16 yaşındaki 2 gencin tasarrufunda bulunan ruhsatsız tabancanın Hare Ergen’in evinden çalındığı ortaya çıktı

O da tutuklandı
banner598
Çiğdem AYDIN
Gönyeli’de önceki gün 20 yaşındaki Ali Akkan ile 16 yaşındaki R.A’nın kaldığı evde bulunan tabancanın çalıntı olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Akkan ile R.A’nın tabancayı geçtiğimiz Mart ayında Hare Ergen’in evinden çaldıklarını itiraf etmesi ile polis Ergen’i de gözaltına aldı. Zanlı Ergen soruşturma aşamasında tutuklu kalması talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 2 Nisan tarihinde Gönyeli’de bir evde tabanca bulunduğunu, suçla ilgili ilk etapta Ali Akkan ile R.A’nın tutuklandığını ifade ederek, R.A’nın sorgusunda tabancayı Mart 2017 tarihi içerisinde zanlı Ergen’in evinden çaldığı yönünde itirafta bulunduğunu söyledi. Polis, yapılan soruşturmada tabancanın ruhsatının olmadığını, ayrıca zanlı Ergen’in ise tabanca taşıma izninin olmadığını ifade etti. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve tabancanın balistik incelemesinin beklendiğini belirterek zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verirken, zanlının annesi fotoğraf çeken gazeteciyi, “Sana bunun hesabını soracağım” diyerek tehdit etti. Saldırgan olay yerinde bulunan polisler tarafından uzaklaştırıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473