banner564

“O gece alkolün dibine vurdum”

Müşteri olarak gittiği barda 3 kişinin telefonunu çaldığı iddiasıyla tutuklanan Muhammed Emin Rençber, olay esnasında sarhoş olduğunu söyledi

“O gece alkolün  dibine vurdum”
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa’da “Garfield Bar” isimli eğlence mekânında üç kişiye ait cep telefonlarını çaldığı gerekçesi ile tutuklu bulunan ve alkollü olduğu için bu suçları işlediğini öne süren zanlı Muhammed Emin Rençber’in başka suçları da ortaya çıktı. Rençber’in bir marketten içki çaldığı tespit edildi.
Hakkında başlatılan soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, Muhammed Emin Rençber’in 14 Nisan tarihinde saat 02.00 sıralarında “Garfield Bar” isimli işyerinde, müşteri olarak bulunduğu esnada 3 kişiye ait cep telefonlarını çaldığını söyledi. 

Marketten viski çalıp içmiş…
Polis, zanlının evinde tespit edildiğini ve çalınan cep telefonlarının evde bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının gönüllü ifade verip suçlarını ettiğini, ayrıca Devpa isimli marketten de viski çaldığını itiraf ettiğini açıkladı. 
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme ülkeye turist vizesi ile giriş yapan zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 20 gün süre ile cezaevine gönderilmesine emir verirken söz hakkı verilen zanlı, pişman olduğunu ifade ederek, “O gün alkolün dibine vurmuştum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474