banner564

Öğrenci kabul edilecek

UKÜ’de Makine Mühendisliği Bölümü açıldı

Öğrenci kabul edilecek
banner598
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 2014-2015 Akademik Yılı’nda bünyesine yeni bölümler katmaya devam ediyor. Mühendislik Fakültesi’ne bağlı yeni açılan Makine Mühendisliği Bölümü’ne Güz dönemi itibariyle öğrenci kabul edilecek
Bilgisayar, Bilişim Sistemleri, Biyomühendislik, Çevre, Elektrik-Elektronik, Endüstri, Enerji Sistemleri ve İnşaat Mühendisliği bölümlerini bünyesinde bulunduran UKÜ Mühendislik Fakültesi’nde yeni açılan Makine Mühendisliği ile toplam bölüm sayısı 9’a ulaştı. 
Güçlü akademik kadrosu, modern ve zengin laboratuvar olanakları, güncel ve geliştirilmiş ders müfredatlarıyla UKÜ Makine Mühendisliği Bölümü; otomotiv, havacılık, enerji dönüşüm, otomasyon, imalat, çevre kontrolü, bilgisayar, biyoteknoloji gibi çeşitli alanlara donanımlı mezunlar yetiştirecek.  
Eğitim dilinin İngilizce olduğu UKÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nde öğrenciler, en yeni öğretim araçlarını kullanarak inovasyona dayalı yenilikçi teknoloji alanlarında araştırmalar geliştirebilecek, toplumsal gelişim ve bölgesel kalkınmaya da katkı sağlayacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473