banner564

Öğretmen olacaktı

Askeri birlik içindeki kazada Lefkoşalı 23 yaşındaki Enver Keskin şehit oldu

Öğretmen olacaktı
banner598
Onur ULAĞ
   Başkent Lefkoşa’nın Metehan bölgesinde Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’na (GKK) bağlı 3. Piyade Taburu 8. Piyade Bölüğünde meydana gelen trafik kazasında 23 yaşındaki Enver Keskin hayatını kaybetti. 
   Kaza, dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. GKK’ya bağlı 3. Piyade Taburu 8. Piyade Bölüğünde vatani görevini yapmakta olan 3 askeri personel, birlik içerisinde askeri araçla kaza geçirdi. 
   GKK’dan yapılan açıklamaya göre kazaya karışan üç askeri personelden biri olan Piyade Çavuş Enver Keskin hayatını kaybetti. Kaza esnasında aynı araçta yolcu olarak bulunan iki askerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu ve kazayla ilgili olarak Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın (GKK) soruşturma yaptığı aktarıldı.
   Kazada hayatını kaybeden Enver Keskin’in Lefkoşa’nın Haspolat bölgesinde ikamet eden ailenin üç çocuğundan biri olduğu öğrenildi.
   Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı(GKK) yaptığı bir diğer açıklamasında da, ‘’Kazada hayatını kaybeden silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm güvenlik kuvvetleri personeline başsağlığı dileriz” dedi.

Öğretmeni duygulandırdı
   Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde (UKÜ) ‘Zihinsel Enegelliler Öğretmenliği’ okuyan Enver Keskin, vatani görevini tamamladıktan sonra öğretmenlik görevine başlamayı hedefliyordu.
   Kıdemli öğretmenlerden Aytül Türkkan, bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Enver Keskin’in ardından sosyal medyada duygu yüklü bir mesaj paylaştı. Türkkan şöyle dedi:
   “Eski ama eskimeyen öğrencilerimden... Ben öğrencilerimin hayattaki başarılarını, mutluluklarını takip etmek için facebook kullanıyorum. Onların ölüm haberlerini almak için değil... Ne kadar üzüldüğümü anlatacak kelime bulamıyorum... Işıklar içinde uyu evlat... Mekanın cennet olsun...”

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473