banner564

Oldukça üzgündü

Lefkoşa-Girne anayolunda İbrahim Atar’ın ölümü ile sonuçlanan kazanın sürücüsü Dilnaz Mamedova tutuklandı

Oldukça üzgündü
banner598

Melin DOBRAN

Lefkoşa - Girne anayolunda önceki akşam 36 yaşındaki İbrahim Atar’ın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından gözaltına alınan araç sürücüsü Dilnaz Mamedova dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada ölümle sonuçlanan kazaya dair bilgileri aktaran polis, zanlı Dilnaz Mamedova’nın 27 Nisan tarihinde saat 23.50 sıralarında yönetimindeki ED 760 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini, orta refüje çarptıktan sonra yolun soluna doğru savrularak akasya ağaçlarına çarpıp tarla içerisinde durduğunu söyledi. 
Polis, kaza sonucu yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Atar’ın yaşamını yitirdiğini diğer yolcular Feray Okuçlu, Hüseyin Doğan ve Umut Şanverdi’nin ise yaralandığını ifade etti. Polis, yaralıların yapılan tedavilerine müteakip müşahede altında alındıklarını, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlı Mamedova’nın soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talep edilen süreyi onaylayarak zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Arkadaşının ölümüne sebep olan Dilnaz Mamedova mahkemede oldukça üzgün görünüyordu. Mamedova duruşma esnasında zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473