banner564

Olmadı Baba

5 Haziran’da geçirdiği kaza sonrasında 2 ayağında kırıklar oluşan ve hızla iyileştiği belirtilen Eşref Yücel dün beklenmedik bir şekilde 2 çocuğu ve eşine veda etti

Olmadı Baba
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’da 5 Haziran 2017 tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 53 yaşındaki Eşref Yücel, tedavi gördüğü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve dün akşam saat 17.30 sıralarında hayatını kaybetti.
Yakınlarından alınan bilgiye göre, üzücü kazadan sonra hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu her geçen gün iyiye giden Yücel’in ani ölümü herkesi şok etti.
Yine yakınlarının ifadesine göre, düne kadar ailesi ve dostları ile konuşan, hatta kişisel facebook sayfasından paylaşımlarda bulunan Eşref Yücel’in kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak. 

Babalarına aldıkları hediyeyi veremediler…
Yücel’in çok sevdiği 2 oğlu olduğunu söyleyen bir yakını, “Ailesine bağlı, çocuklarını çok seven bir babaydı. Futbolcu olan ve kendisine çok düşkün 2 oğlu vardı. Babalar Günü için hediyelerini almış, ziyaret için hasteneye gideceklerdi. Bu ani veda tüm sevenlerini perişan etti. Kişisel facebook hesabından sürekli paylaşım yapar durumunu bildirir, yorumlarda bulunurdu. Onun öldüğüne hala inanamıyorum” dedi.

Cenazesi bugün defnedilecek
Lefkoşa’ya bağlı Demirhan’da yaşayan ve herkes tarafından sevilen Eşref Yücel’in zamansız vedası tüm bölgeyi hüzne boğdu. Orman Dairesinde çalışan, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Yücel’in, bugün Demirhan’da kılınacak öğle ve cenaze namazlarına müteakip Minareliköy mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Eşref Yücel’in ilk belirlemelere göre kan pıhtılaşması ve solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. 

Kaza nasıl olmuştu?
Yücel’i sevenlerinden koparıp alan talihsiz kaza 5 Haziran tarihinde meydana gelmişti. Lefkoşa’daki otobüs terminali içerisinde 20 yaşındaki Ozan Çıldır’ın yönetimindeki MS 547 plakalı araç ile Eşref Yücel yönetimindeki plakasız akülü scooter çarpışmıştı. Kaza sonucu scooterin üzerinden savrularak yere düşen Yücel, olay yerine çağırılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Her iki ayağında da kırık teşhis edilen Yücel müşahede altına alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2017, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473