banner564

Ölüme sürdü

Girne limanından giriş yaptıktan sonra İstanbul plakalı motosikletle Karpaz’a hareket eden Onur Giriti ve Adem Yaran, sağ şeride geçerek karşı istikametten gelen araç ile çarpışınca felaket yaşandı

Ölüme sürdü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Türkiye’de bir reklam firmasında çalışan Adem Yaran ile Onur Girti, iş için geldikleri Kuzey Kıbrıs’ta ölümle yüzleşti. Girne limanından giriş yaptıktan sonra 34 plakalı motosikletle Karpaz’a hareket eden Osman Giriti ve Adem Yaran, bir anlık dalgınlık sonucu sağ şeride geçerek karşı istikametten gelen araç ile çarpışınca felaket yaşandı.
İskele bölgesinde Bafra ile Çayırova arasında meydana gelen ve görenlerin kanını donduran kazada, karşı şeride geçen 34 VT 2985 İstanbul plakalı motosiklet, 66 yaşındaki Ayşe Rıylı yönetimindeki BS 585 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı. Kazada motosikletle birlikte 20 metre sürüklenen sürücü Onur Giriti ile yolcu Adem Yaran yaralandı. Onur Giriti’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Korkunç kazada 3 kişi yaralandı
İskele bölgesinde, Bafra ile Çayırova arasında, dün saat 10.45’te  motosiklet ile salon aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası sonucu ikisi ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Girne Limanı’ndan saat 08.30’da ülkemize giren Adem Yaran ile Onur Girti, Bafra Turizm Merkezi’ndeki otellerle reklam görüşmesi yapmaya giderken  Bafra ile Çayırova arasında feci kaza ile yüzleşti.

Sağ şeride geçerek salon araçla yüz yüze çarpıştılar
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 10.45’te Bafra ile Çayırova köyleri arasında meydana geldi. Yönetimindeki 34 VT 2985 İstanbul plakalı motosiklet ile Çayırova’dan Bafra istikametine doğru seyretmekte olan  34 yaşındaki sürücü Onur Girti, sağa meyilli viraj üzerinde, sağ şeride geçerek karşı istikametten gelmekte olan, Çayırova’da sakin 66 yaşındaki Ayşe Rıylı yönetimindeki BS 585 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.

Motosiklet alevler içinde kaldı
Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Onur Girti ile Motosiklette yolcu olarak bulunan 34 yaşındaki Adem Yaran, motosiklet üzerinden 20 metre uzağa savrulurken, motosiklet çarpışmanın da etkisi ile bir anda alevler içinde kaldı.

Adem Lefkoşa’ya sevk edildi
Kazanın ardından Motosiklet sürücüsü Onur Girti, Motosiklette yolcu olarak bulunan Adem Yaran ve salon aracın sürücüsü Ayşe Rıylı, yaralanarak olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralılardan Onur Girti’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Adem Yaran Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulans ile önce Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne ardından ise Kolan British Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Yaran’ın durumunun oldukça kritik olduğu bildirildi. Hafif yaralanan Ayşe Rıylı’nın da  durumunun iyi olduğu belirtildi.

İş icabı geldiler, talihsiz kaza ile yüzleştiler
Türkiye’de bir reklam firmasında çalışan Adem Yaran ile Onur Girti’nin, reklam görüşmesi için geldiği ülkemize ayak bastıktan sadece 2 saat sonra feci kaza ile yüzleşmeleri büyük bir talihsizlik olarak yorumlandı.
Trafiğin ters olduğunu unuttu…
İddialara göre, Kuzey Kıbrıs’ta trafiğin Türkiye’ye göre ters olması ve Onur Giriti yönetimindeki motosikletin bir anlık dalgınlık sonucu sağ şeride geçmesi yüzünden bu üzücü kaza yaşandı. Bafra-Çayırova arasında meydana gelen kaza ile ilgili polisin başlattığı soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473