banner564

Ona öğretecek çok şey ver

DAÜ’de okuyan Nijeryalı öğrenci, temizlik görevlisi kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı

Ona öğretecek çok şey ver
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Doğu Akdeniz Üniversitesi içinde yer alan öğrenci yurtlarının birinde dün meydana gelen olay şok etkisi yarattı. Yurtta temizlik görevlisi olan 40 yaşındaki  isminin baş harfleri C.K olan kadın, 21 yaşındaki Nijerya uyruklu  öğrenci,  Mohammed Kamaledeen İsmail tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.  Polisin şahadetine göre, önce cinsel organını temizlikçi kadının karşısında pantolonunun üstünde tutan Nijerya uyruklu öğrenci, daha sonra kadına sarılarak göğsünü sıktı bununla da yetinmeyip erkeklik organını kadının kalçasına sürttü.

Aynı gün tutuklandı
Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Engün Yıldız, zanlının 20 Kasım 2014 tarihinde saat 11.30 sıralarında Doğu Akdeniz Kampüsü içerisinde yer alan bir öğrenci yurdunun birinci katında  ve yurdun ortak kullanım alanı olan mutfağında, 40 yaşındaki temizlik görevlisi C.K isimli kadına önce pantolonunun üzerinden erkeklik organını tutarak, daha sonra ise kadına sarılıp  göğüslerini sıkarak ve erkeklik organını kadının kalçasına sürerek cinsel taciz suçu işlediğini söyledi.  Zanlının aynı gün saat 18.00 sıralarında tespit edilerek yakalandığını anlatan Yıldız, soruşturmanın henüz yeni başladığını ve alınacak olan bir çok ifadenin olduğunu belirterek,soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

İsmail: Geri geri gelirken bana çarptı
Yargıç Ayşen Toroslu’ nun söz hakkı vermesi üzerine konuşan zanlı Mohammed Kamaledeen İsmail,  iddia edildiği gibi kadının göğsünü sıkmadığını öne sürdü.  Durumu polise de izah ettiğini söyleyen zanlı, mutfağa sadece elini yıkamaya gittiğini, yıkadıktan sonra oradan ayrıldığını ancak iyi yıkayamadığı için tekrar mutfağa geri döndüğü sırada temizlikçi kadının geri geri geldiği sırada kendisine çarptığını ve birden çığlık atmaya başladığını iddia etti.  Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın çok ciddi bir mesele üzerine yürütüldüğüne vurgu yaparak, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanacak sağlamak amacı ile polise bir fırsat verilmesi gerektiğininin altını çizdi. Toroslu,  zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473