banner564

O’nun cenneti

Ukrayna’dan gelerek Esentepe’de villa satın alan Olexandre, çatı katını uyuşturucu ekili saksılarla donattı

O’nun cenneti
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’ye Bağlı Esentepe bölgesinde Ukrayna uyruklu Olexandra Shevchenko’nun evine düzenlenen operasyonda her taraftan uyuşturucu fışkırdı. Damdaki saksılarda Hint keneviri yetiştiren zanlının evinin tüm kısımlarından uyuşturucu çıktı. Gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu gözaltına alınan zanlı dün çıkarıldığı duruşma sonrası tutuklandı. Polis, zanlının Esentepe bölgesinde bulunan evine operasyon düzenlendiğini açıkladı. Polis, zanlının evinin dam kısmında 9 saksı içerisinde 40 ile 80 santim uzunluğunda 9 adet Hint keneviri kökü, bitkileri sulamak için kullanılan su pompası ve yetiştirmek için buldurulan toprak torbası bulunduğunu belirtti. 

Evin içi de dışı da ‘ot’ dolu
Polis, evin içinde yapılan aramada ise yatak odasındaki dolapta paketler içerisinde 150 gram Hint keneviri, zanlının ceketinin cebinde 9 paket Hint keneviri, komedinin üzerinde 20 gram kurutulmuş Hint keneviri, çalışma masası üzerinde Hint keneviri kalıntısı ile uyuşturucu ezmekte kullanılan demir kutu, yemek odasında Hint keneviri içmek için kullanılan nargile şişesi bulunduğunu açıkladı.
Zanlının gözaltına alındığını hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, aranan emareler ve sorgulanacak şahıslar olduğunu belirterek zanlının soruşturma amaçlı 1 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının 1 gün tutuklu kalmasına karar verdi. Olexandra Shevchenko bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473