banner564

Onun için bayram!

Arkadaşını 9 yerinden bıçaklayan Sulebi, 3 bin TL teminatla serbest bırakıldı

Onun için bayram!
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Gönyeli’de aynı evi paylaştığı arkadaşını ‘Odasına izinsiz girdiği’ için 9 yerinden bıçaklayan zanlı Obaida Sulebi hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. Olayın ardından tutuklanan ve soruşturma amaçlı polis hücresinde tutulan zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak teminat altında serbest bırakıldı. Bu arada olayda yaralanan Yaseen Edwan'ın zanlı hakkındaki şikâyetini geri çektiği belirtildi.
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, 3 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 10 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdiği zanlının hafta da bir gün polise giderek imza atmasını da şart koştu.
Tutuksuz yargılanmasına karar verilen zanlı, odasını karıştırdığı gerekçesi ile ev arkadaşı Yaseen Edwan ile tartışmış, eline geçirdiği 20 santim uzunluğundaki sustalı bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinde 9 kez yaralamıştı. Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Edwan’ın yaralarının hafif olduğu belirlenmişti. Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiren Obaida Sulebi, serbest kalınca büyük sevinç yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474