banner564

‘O’nun rızasıyla oluyordu’

14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanan genç kendini savundu:

‘O’nun rızasıyla oluyordu’
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat köyünde kendisinden 6 yaş küçük 14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen Mehmet Terkan polis tarafından gözaltına alındı. 
Hakkında cinsel tecavüz ve çocuklara karşı cinsel istismar suçlarından dolayı soruşturma başlatılan Mehmet Terkan dün Lefkoşa’da, tutuklama talebiyle  mahkemeye çıkarıldı
Tutuklama talebi ile gerçekleştirilen duruşmada zanlının Temmuz-Ağustos 2014 tarihlerinde 14 yaşındaki kız arkadaşının rızası ile cinsel ilişkiye girdiği belirtildi. 

3 kez ilişkiye girmişler
Zanlının üç kez kız arkadaşı ile ilişkiye girerek cinsel tecavüz ve çocuklara karşı cinsel istismar suçlarını işlediğini ve gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, genç kızın doktor kontrolünden geçirildiğini ve yeniden adli uzmana götürüleceğini belirterek 2 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi. Mahkemede söz hakkı alan zanlı, olayın 14 yaşındaki kızın gönül rızasıyla gerçekleştiğini savundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 11:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Mr İngiliz Muhibbi sarı saçlı mavi gozlumusun yoksa başına birşey gelirse seni sınırda birakmasinlar bir de artık ab ABD ve İngiltere'nin hep bana rab bana itligini birakip adil davranmayı vermeyi paylaşmayı öğrenmesi vakti geldi de geçiyor sömürü düzeninin devamı için ona buna ambargo Ukrayna'ya vah vah Libya Suriye Irak Afganistan Afrika vs siktiret onlar barbar geyiği daha çok savaş daha çok göç bela bulacaklar önce Arap baharı sonra Türkiye sonra Rusya sonra çin çatırdıyor emperyalist duzen

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474