banner564

Onur cezaevine Konuk

Kaan Taşkent Önsal’ın aracına 7el ateş etti, 4 yıl hapse mahkum edildi

 Onur cezaevine Konuk
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 22 Ağustos 2016 tarihinde, Kaan Taşken Önsal’ın kullanımındaki araca, tam 7 el ateş ederek konu aracı 450 TL maddi hasara uğratan Onur Konuk hakkındaki karar dün açıklandı.
Kaan Taşkent Önsal ile başka bir şahsı öldürmek için gizli ittifak yapan, ancak kendisine tuzak kurduğunu öne sürerek hedefi değiştiren ve Kaan Taşken Önsal’ın kullanımındaki araca ataş eden Onur Konuk, mahkemede aleyhine getirilen tüm suçlamaları kabul etti. 
Konuk’un suçlarını kabul etmesinin ardından kararı açıklayan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti üyelerinden Yargıç Hasan Dağlı, zanlının işlemiş olduğu suçun 10 yıla kadar hapislik öngören çok ciddi ve vahim bir suç olduğunu vurguladı.

“Toplum tedirgin oluyor”
Konu suçların toplumda büyük tedirginliğe yol açtığını ve konu suçu işleyenlere ibret verici cezaların verilmesi gerektiğine dikkat çeken Dağlı, sanığın birini öldürmek maksadı ile aldığı silah ile 7 el ateş etmesinin ağırlaştırıcı faktör olduğunu söyledi. 
Sanığın sabıkasız oluşunu sanık lehine değerlendirdiklerini de belirten Dağlı, konu suçlara ağır hapislik cezası verilmesinin kaçınılmaz olacağını ifade ettikten sonra, sanık Onur Konuk’u 4 yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 05:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473