banner564

Organları parçalandı

Gazimağusa’da şantiyede çamur yoğurma mikserinin içerisine düşen 38 yaşındaki işçi feci şekilde can verdi

Organları parçalandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele bağlı Çayırova köyü yakınlarında bulunan bir inşaat firmasına ait beton şantiyesinde dün akşam yaşanan iş kazası sonucunda 38 yaşındaki Bangladeş uyruklu Idrıs Dahili isimli işçi feci şekilde can verdi. Bangladeş uyruklu talihsiz işçinin, mikserin içerisine düştüğü olaydan yaklaşık 30 dakika sonra farkedilebildi. 
Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği bilgilere göre olay dün akşam saat 19.30 sıralarında İskele bölgesinde, Çayırova köyü yakınlarında faaliyet gösteren bir inşaat firmasına ait beton şantiyesine meydana geldi. Ana mikserin içerisine düşen 38 yaşındaki Bangladeş uyruklu Idrıs Dahili feci şekilde can verdi. Mikser içerisinde parçalanan talihsiz işçinin 2 bacağı ile bir kolu koptu.
Ana mikser içerisindeki çamurun boşaltılmasının ardından temizlik yapması için aranan talihsiz işçi tüm aramalara rağmen bulunamayınca ana mikserin içerisine düşmüş olabileceğinden şüphelenildi. 

Mikser yoldan geri döndürüldü
Ana mikserden boşalan çamuru alarak yola koyulan araç yarı yoldan döndürülerek içerisindeki çamur boşaltıldı. Boşaltılan çamurun içerisinde talihsiz gencin 2 bacağı, sağ kolu ve kopmuş olan gövdesi ile karşılaşıldı. 
Firma yetkililerinin durumu bildirmesi ile olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri yoğrulmuş olan çamurun içerisinde didik didik talihsiz işçinin geriye kalan parçalarını aradı. Yürüttüğü uzun ve titiz çalışmanın ardından talihsiz işçinin kopan 2 bacağı ile koluna ulaşan polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde geniş çaplı incelemelerde de bulundu.

Çok sayıda polis olay yerine geldi
Olayın duyulmasının ardından çok sayıda polis ve itfaiye aracıda olay yerine intikal etti. Polis ilk etapta olayın bir iş kazası olduğunu belirledi ancak olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Diyalog muhabirinin olay yerinde elde ettiği diğer bir bilgi ise yaşamını yitiren Idrıs Dahili’nin kazanın yaşandığı ana mikser makinesine çıkmaya yetkisinin olmadığı yönünde. 
Henüz 38 yaşında feci bir şekilde yaşamını yitiren Idrıs Dahili’nin yapılacak olan otopsinin ardından memleketi Bangladeş’e gönderileceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473