banner564

Orkide Evi’ne ateş düştü

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda seyrederken, dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden 24 yaşındaki Tutku Karam, çok sevdiği annesi Keziban Karam’ın ölümüne, babası Hüseyin Karaman’ın da yaralanmasına yol açtı

Orkide Evi’ne  ateş düştü
banner598
Melin DOBRAN
   Gemikonağı’nın sevilen insanları, bölgedeki tüm çocukları mutlu eden ‘Orkide Çocuk Dünyası’ adlı mağazanın işletmecisi Karam Ailesi dün, tarifi imkansız bir acı ile yüzleşti.
   Ailenin iki kızından biri olan 24 yaşındaki Tutku Karam, dün annesi Keziban ve babası Hüseyin Karam ile birlikte Lefkoşa üzerinden Gazimağusa’ya giderken, bir anlık dikkatsizlik sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce bir çukura düştü, sonra yol kenarındaki Akasya aracına çarparak durabildi.
   Araçta yolcu olarak bulunan 54 yaşındaki annesi Keziban Karam, sıkıştığı araç içinde can verirken, 64 yaşındaki babası Hüseyin Karam da yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı.


Bir anlık dikkatsizlik…
Elde edilen bilgilere göre dün saat 15.30 civarında, Tutku Karam (K-24), yönetimindeki FP 029 plakalı araç ile Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda seyrediyordu. Aslanköy yakınlarında bir anlık dikkatsizlik sonunu direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, yolun solundan çıkarak, yaklaşık bir buçuk metre derinliğindeki çukura düştükten sonra, yol kenarındaki akasya ağacına çarparak durabildi. 

Hayati tehlikeleri yok
Kaza sonucu aracın arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Gemikonağı sakini Keziban Karam, olay yerinde yaşamını yitirdi. 
Yine aynı araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin Karam olay yerine çağırılan ambulansla, yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Araç sürücüsü Tutku Karam ise üzücü olaydan sonra bir arkadaşının arabasıyla hastaneye getirildi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre kazazedelerin hayati tehlikesi bulunmuyor.

Gemikonağı yasta
Karam ailesinin, Gemikonağı bölgesinde Orkide Çocuk Dünyası isimli bebek ve çocuk ürünleri satan dükkânın sahibi olduğu öğrenildi. Bölgenin sevilen ve sayılan ailelerinden olan Karam ailesinin yaşadığı bu acı olay, yakınlarını yasa boğdu. Olayı duyan Karam’ın komşuları ise hastaneye giderek, yetkililerden bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473