banner564

Osman Salih Başman'ın sevenleri şokta

Gazimağusa’nın tanınmış iş adamlarından 49 yaşındaki Osman Salih Başman, göğsündeki ağrı şikayetiyle hastaneye giderken yolda hayatını kaybetti

Osman Salih Başman'ın sevenleri şokta
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa dün güne, tanınmış işadamı 49 yaşındaki Osman Salih Başman’ın acı haberi ile başladı. Çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olan Osman Salih Başman’ın zamansız vedası, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini şok etti.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, dün sabah 07.00 sıralarında evinde kendini iyi hissetmeyen ve göğsü sıkışan Osman Salih Başman, arabası ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne gitmek amacı ile apar topar yola koyuldu. 
Ancak daha da fenalaşması üzerine yol üzerindeki bulunan Tıp Merkezi Hastanesi’nde duran Osman Salih Başman, buradan bir ambulans ile acil olarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Çabalar yetmedi
Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne getirilen ve yolda kalbi durduğu iddia edilen Başman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak 49 yaşında hayata veda etti. Zaman zaman göğsünün sıkıştığı öğrenilen Başman’ın kalp krizi nedeni ile öldüğü tahmin ediliyor. Acı haberi ailesi ile beraber tatilde bulunduğu Ukrayna’da öğrenen kardeşi Mehmet Başman’ın cenazeye katılmak için bu sabah KKTC’ye döneceği öğrenildi.

Başman kardeşlerin büyüğüydü
Henüz 49 yaşında hayata veda eden Başman Endüstri LTD direktörü Osman Ali Başman bekârdı. Başman Şirketler Grubu’nun kurucuları arasında bulunan Salih Başman’ın 
2 oğlundan en büyüğü olan Osman Salih Başman, Gazimağusa’da hemen hemen herkes tarafından çok sevilen ve neşe dolu tavırları ile bilinen bir iş adamıydı. Başman’ın bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473