banner564

Oylama Diyalog TV’den izlendi

Lefkoşa Belediye Meclisi uzun tartışmalardan sonra su konusunda Harmancı’ya yetki verdi

Oylama Diyalog TV’den izlendi
banner598
Sonuç CEVİZCİ
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Meclis üyeleri dün gece uzun tartışmalara sahne olan toplantıdan sonra, Türkiye’den gelen suyun alımı konusunda yapılacak anlaşma ile ilgili LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya yetki verdi. 
Lefkoşa halkının sonucunu merakla beklediği Belediye Meclisi’ndeki toplantı ve oylama Diyalog TV’den naklen yayınlandı. 
Başkent’te yaşayan binlerce vatandaş dün geceki toplantıda hem Başkan Harmancı’nın hem de meclis üyelerinin konu hakkındaki görüşlerini Diyalog TV ekranlarından izleme ve dinleme imkanı buldu. 
Özellikle su anlaşmasının imzalanmasını istemeyen meclis üyeleri ile Harmancı arasında zaman zaman ses tonunun yükseldiği tartışmalar yaşandı.

16 evet, 5 de hayır çıktı 
Toplantıda yapılan oylamada 16 evet 5 hayır oyu ile LTB başkanı Mehmet Harmancı’ya su anlaşmasının imzalanması için onay verdi. Oylamada, meclis üyelerinden; Murat Kanatlı, Meryem Ekinci, Ülkü Taşseven, Ahmet Bağzıbağlı ve Mine Atlı hayır oyu kullandı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı toplantı sonrası yaptığı açıklamada, fiyatın pahalı olduğunu düşünmesine rağmen, Lefkoşa halkının su konusunda mağdur etmemek için alınan kararı uygulayacağını belirtti. Harmancı, su konusunda geçiş dönemi için kabul edilen kararının herkese hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 11:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali kılınc
Ali kılınc - 8 yıl Önce

Milletimize hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474