banner564

Özersay projelerini anlatıyor

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, sivil toplum örgütü ziyaretlerine devam ediyor.

Özersay projelerini anlatıyor
banner598
  Yapılan açıklamaya göre, cumhurbaşkanı adayı, bu çerçevede  FOLK-DER, DAÜ-SEN (Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası) ve Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na ziyaretler gerçekleştirerek Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki vizyonunu anlattı ve soruları cevapladı. 
Özersay, Folk-Der’de gençlere yaptığı konuşmada ülkede artık sürekli eski yılları anlatan, yani geriye doğru bakan değil geleceğe doğru bir vizyon ortaya koyabilen bir anlayışa ihtiyaç olduğunu ve bu yeni siyaset anlayışı talebini gençlerin ortaya koyacağına inandığını vurguladı. 
Özersay, bir seçime girmezden önce sadece Cumhurbaşkanlığına aday olanların değil, farklı görevlere aday olan tüm siyasilerin mal beyanında bulunmalarını önemsediği için kendisinin bu adımı attığını belirterek “yeni siyasetten kastım tam da bu tür adımlardır” dedi. 


DAÜ-SEN
DAÜ-SEN’i ziyareti sırasında Cumhurbaşkanlığı görevine geldiğinde atacağı adımları anlatan Özersay, akademisyenler tarafından sorulan soruları da cevapladı. Özellikle YÖDAK bağlamında Cumhurbaşkanlarının yetkileri bulunduğunu, üniversitelerde yaşanan çok sayıda ortak sorunun çözümü için inisiyatif kullanacağını vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474