banner564

Özgürgün: Bahaneler başarısızlığa kılıf

Özgürgün: Bahaneler başarısızlığa kılıf

Özgürgün: Bahaneler başarısızlığa kılıf
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, “Siyaset kurumunu halkın gözünde değersizleştiren siyasetçiler, başarısızlıklarına kılıf olarak ‘sistem ve düzene’ başvurarak işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar” dedi.
UBP’den yapılan açıklamaya göre, bir televizyon programında konuşan Özgürgün, şunları kaydetti:
“Elbette, eğitimde yıllar içinde oluşturulan sistem bir takım olumsuzluklar içermektedir. Ancak bu, bugün görülmüş, tespit edilmiş değildir. Bu göreve talip olanların bilmediği bir şey de değildir. Hele de üç aylık süreyi boşa geçirerek, tam da eğitim yılının ilk haftasında ‘bu iş bu sistemde sürdürülemez’ diyerek bırakıp gitmek, doğru bir hareket olarak kabul edilemez. Sunulan gerekçelerin doğruluğu olsa bile, istifa şekli ve zamanlaması yanlıştır. Hele de hükümetin başı Yorgancıoğlu bu sorumluluktan asla kaçamaz, kurtulamaz. Ülke yönetimindeki beceriksizlik sadece bir bakanın sorumluluğuyla da sınırlandırılamaz. Bu göreve gelecek olan bir başkası farklı mı düşünecek, yoksa sihirli değneği mi olacak..!”
Özgürgün, Türkiye’den gelecek su ve elektrik ile ilgili bir soruya verdiği yanıtta ise, hükümette bu konuda görüş ayrılıkları yaşandığını söyleyerek, UBP’nin bu konuda hep net bir duruş sergilediğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474