banner564

Özgürgün: Çözüm erken seçim

UBP Tüzük Kurultayına dönük gerçekleştirilen bölge toplantıları tamamlandı

Özgürgün: Çözüm erken seçim
banner598
Anamuhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP), tüzük kurultayına dönük gerçekleştirilen genişletilmiş bölge toplantılarını önceki gün akşam Lefkoşa’da yaptığı son toplantıyla tamamladı.
UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikte konuşan UBP Genel Başkanı Özgürgün, Kıbrıs konusundaki gelişmeleri çok yakından izlediklerini kaydederek, “Kıbrıs konusunda çok ciddi gelişmeler oldu. UBP bunların dışında kalamaz” dedi.
Hükümet krizinin devam ettiğine dikkat çeken Özgürgün, “Bunun çözümü ancak erken seçimdir” şeklinde konuştu.
Ana Muhalefet Partisi olarak çok açık ve net bir şekilde çağrı yaptıklarını, yakın bir gelecekte erken seçim olması gerektiğini söylediklerini belirten Özgürgün, “6 Haziran ülke yönetimi ve Kıbrıs konusu bakımından çok önemlidir. Onun için UBP güçlü olmalıdır ve güçlü mesajlar vermelidir” dedi.

Tüzük kurultayı çalışmaları son aşamada
UBP’nin 6 Haziran’da gerçekleştireceği tüzük kurultay çalışmalarının son aşamaya geldiğini dile getiren Özgürgün, KKTC’nin tüm bölgelerinde yapılan tüzük çalışma toplantılarının beşincisinin dün akşam Lefkoşa’da yapıldığını kaydetti.
Hüseyin Özgürgün, UBP vizyonunun yenilenmesi için çalıştıklarını ve UBP yeni kurultayında yeni bir vizyonla yola çıkılacağını kaydederek, “UBP vizyonunu ortaya koyarken, Kıbrıs ve hükümet konusunda güçlü olmalıdır. UBP her zaman hazırdır” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473