banner564

Para kayıp

Renault marka aracını satmak için Öncel Erol’dan 2 bin lira alan ve devir işlemini yapmadan kayıplara karışan Adem Yılmaz bir ay sonra yakalandı

Para kayıp
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
 Gazimağusa’da 14 Temmuz tarihinde, otobüs terminalinde, Öncel Erol isimli şahsa aracını satacağını söyleyerek adı edilenin 2 bin TL parasını sahtekarlıkla temin ettiği ileri sürülen Adem Yılmaz isimli zanlı, önceki gün İskele’de tespit edildi. Yılmaz, dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
    Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Osman Üreten, zanlının 14 Temmuz 2017 tarihinde, Gazimağusa Otobüs Terminali içerisinde, Öncel Erol isimli şahsa, Renault Brodway marka aracını satacağını söyleyerek adı edilenden 2 bin TL nakdi parayı sahtekarlıkla temin ettiğini ve araç devir formunu alıp geleceğini söyleyerek oradan ayrılarak kayıplara karıştığını söyledi. Zanlının önceki gün İskele’de tespit edildiğini belirten Üreten, konu brodway araç ile 2 bin TL nakit paranın aranmakta olduğunu ifade etti.
Soruşturma sürüyor
    Alınacak olan tanık ifadelerinin olduğunu ve soruşturmanın tamamlanmadığını bildiren Üreten, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2017, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473