banner564

Pişmanım

37 yaşındaki Gamze Pehlivan’ı 36 kez bıçaklayan ve üzerine benzin dökerek canlı canlı yakmaya çalışan Suat Aşır, pişman olduğunu söyledi

Pişmanım
banner598
Kendisini aldattığı iddiasıyla yıllardır birlikte yaşadığı 37 yaşındaki Gamze Pehlivan’ı vahşice katleden katil zanlısı Suat Aşır dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Pehlivan’ı 36 kez bıçaklayan ve üzerine benzin dökerek canlı canlı yakmaya çalışan zanlı Aşır yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı duruşmada pişman olduğunu söyledi.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada cinayeti soruşturan Polis Müfettiş Muavini Durmuş Aydın olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Yaşanan olayı mahkemede yeniden anlatan Aydın,  zanlının 20 Nisan tarihinde saat 14.00 sıralarında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde hediyelik eşya satan imam nikâhlı eşi Gamze Pehlivan’ı kendisini aldattığı gerekçesi ile önceden planlayarak yanına aldığı 20 santim uzunluğundaki bıçak ile ciddi şekilde yaraladığını söyledi. 
Aydın, zanlının yaralı vaziyette bulunan Pehlivan’ın üzerine yanında pet şişe ile getirdiği benzini dökerek yaktığını ifade etti. 

Lefkoşa’da izini kaybettirdi ama yakalandı
Aydın, olay yerinde bulunan kişilerin müdahalesi ile oradan kaçan zanlının yol kenarında park halinde bulunan Fehmi Ummak yönetimindeki Rapa LTD isimli şirkete ait araca bindiğini, şoföre bıçağı gösterip tehdit ederek kendisini Lefkoşa’ya getirmesini sağladığını belirtti. Müfettiş Muavini Durmuş Aydın, zanlı Aşır’ın daha sonra araç ile Lefkoşa K. Kaymaklı bölgesinde Şht. Hüseyin Ruso Caddesi üzerine geldiğinde araçtan indiğini ve elindeki bıçağı indiği yere atarak kaçtığını söyledi. 
Aydın, olayda ağır yaralanan Gamze Pehlivan’ın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu’na kaldırıldığını, müdahalelere rağmen aldığı bıçak darbelerinden dolayı yaşamını yitirdiğini belirterek, olaydan sonra kaçan zanlının ise gerçekleştirilen aramalar sonucu Lefkoşa’da tespit edilerek yakalandığını söyledi.

36 bıçak yarası tespit edildi
Aydın, tutuklanan zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini de açıkladı. Aydın, cinayet soruşturması kapsamında Gamze Pehlivan’ın cesedine otopsi yapıldığını, genç kadının vücudunun birçok yerinde delici ve kesici alet yaraları olduğunu, yüzünde, omuzunda ve sırtında ise ikinci derecede yanıklar tespit edildiğini ifade etti. Aydın, otopside Pehlivan’ın vücudunda 36 bırak yarası tespit edildiğini, bunun 12’sinin ölümcül darbe olduğunu, ayrıca Pehlivan’ın henüz daha yaşadığı sırada yakıldığının tespit edildiğini ifade etti. Polis müfettiş muavini Durmuş Aydın, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlının tutukluluk süresini 8 gün daha uzatırken söz hakkı verilen zanlı çok pişman olduğunu belirterek cezasını çekmeyi cezaevinde beklemeyi istediğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474