banner564

Polis Memuru Kazım Sevinç ölümden döndü

Dikkatsiz sürücü, motosikletli polis memuru Kazım Sevinç’e çarparak, yaralanmasına yol açtı

Polis Memuru Kazım Sevinç ölümden döndü
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı Bölgesi’nde dün saat 13.00 civarında meydana gelen kazada, dikkatsiz bir sürücünün kullandığı arabanın çarptığı motosikleti kullanan polis memuru Kazım Sevinç ağır yaralandı.
Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’ndeki kaza, 52 yaşındaki Enver Şoföroğlu isimli sürücünün, yönetimindeki LK 211 plakalı aracı ile Kızılbaş Çemberi tarafından gelerek, Akçasu Sokağa dikkatsiz bir şekilde dönmeye çalışması ve bu esnada karşı istikametten gelen RHA 3222 plakalı motosiklete çarpması sonucu gerçekleşti.
Kaza sonucu RHA 3222 plakalı motosiklet sürücüsü 32 yaşındaki polis memuru Kazım Sevinç, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis haftasında kaza yaptı…
Yetkililerden, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde gerekli tetkikleri yapılarak Yoğun Bakım Servisi’ne müşahede altına alınan Kazım Sevinç’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Polis haftası kutlamalarının yapıldığı bir günde yaşadığı üzücü kaza sonucu ağır yaralanan Kazım Sevinç’in çok sayıda silah arkadaşı ve yakını hastaneye akın ederek yetkililerden bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 10:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karen Sevinç
Karen Sevinç - 4 yıl Önce

Canım babam çok şükür aramıza geri döndün

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474