banner564

Polis memuru Ogün Tatlıyay vefat etti

35 yaşındaki polis memuru Ogün Tatlıyay, iki yıldan beri kanser belasına karşı sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti

Polis memuru Ogün Tatlıyay vefat etti
banner598
Kamil HÜNERLİ
Ogün Tatlıyay, henüz hayatının baharında, 35 yaşındaydı... Polis teşkilatının sevilen ve başarılı personellerinden birisi olan Ogün, iki yıldan beri kanser belasına karşı sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Geride gözü yaşlı bir eş ve Poyraz isminde bir erkek evlat bırakan Ogün Tatlıyay, dün; ailesi, silah arkadaşları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Ailesi ve teşkilat yasa boğuldu
Elde edilen bilgilere göre, Girne Polis Müdürlüğü’nde görevli 35 yaşındaki polis memuru Ogün Tatlıyay, tedavi gördüğü Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Onkoloji Servisinde önceki gün hayatını kaybetti. 
İki yıldır mücadele ettiği kansere yenik düşen Tatlıyay’ın zamansız vedası ailesi başta ailesi olmak üzere tüm polis teşkilatını yasa boğdu. 

Lefkoşa’da toprağa verildi
Gözyaşının bir an olsun eksilmediği cenaze töreninde Tatlıyay ailesini, Ogün’ün meslektaşları da yalnız bırakmadı.  Lefkoşa’da İsmail Safa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Polis Genel Müdür Yardımcısı Şenay Kebapçı
Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı’nın yanı sıra 1’nci Piyade Alay Komutanı Kurmay Albay Ertan İnaltekin, UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre de katıldı.  Geride gözü yaşlı bir eş ve olanlardan habersiz bir erkek evlat bırakan Ogün Tatlıyay, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Lefkoşa Mezarlığı’nda sonsuzluğa uğurlandı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 10:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Jawierr
Jawierr - 1 yıl Önce

Avrupa bu iki eser üzerinde yükseliyor… Ortaokullarda okutuyorlar…
Metin Münir❤️hatırlattı okuyayım tekrardan…

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473