banner564

Rakı Festivali’ne yoğun katılım oldu

Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali, 7 gün boyunca Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, Güney Mesarya ve İskele’de birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu.

Rakı Festivali’ne  yoğun katılım oldu
banner598

 “Meze, eğlence, muhabbet bir arada bir adada” sloganı ile düzenlenen 5. Kıbrıs Rakı Festivali’nde bu yıl finalin adı muhteşem Latin Alaturca performansı ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars oldu. Festival boyunca Kıbrıs’taki rakıseverlerin büyük beğenisini toplayan Eril Cambaz, festivale özel lezzetlere şarkıları ile eşlik ederek misafirlerden tam not aldı. Festivalin yıldızı İrem Derici, Girne Limanı’ndaki açılış gecesinde sahnelediği muhteşem performansı ile binlerce rakıseveri büyüledi.

5. Kıbrıs Rakı Festivali’nde Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars bu yılki finale imzasını attı. Girne’deki Ambiance Restaurant’ta 20 Mayıs Cuma akşamı sahne alan Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars, Latin Alaturca performansları ile eşsiz bir festival kapanışı yaptı. İlginin rekor düzeyde olduğu gecenin rezervasyonları günlerce öncesinden dolmuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474