banner564

Renkli anlar yaşandı

CTP Kadın Örgütü, “Emekçi Kadınlar Panayırı” düzenledi

Renkli anlar yaşandı
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Kadın Örgütü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla “Emekçi Kadınlar Panayırı” düzenledi. “Tezgâhımız emek, dokuduğumuz gelecek” sloganıyla düzenlenen panayır, üreten kadınlara katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Girne Sevim Ebeoğlu- Barış Parkı’nda yer alan etkinlikte kadınların el emeği ürünlerini satışa sunulurken, müzik dinletileri, illüzyon, dans, gösterileri, çocuk aktiviteleri de yer aldı. Etkinliğe birçok dernekte destek verdi.

Kadınlar ve çocuklar coştu
Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla “Emekçi Kadınlar Panayırı” düzenledi. Girne Sevim Ebeoğlu- Barış Parkı’nda düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Emekçi Kadınlar Panayırı Organizasyon Komitesi adına açılış konuşması yapan Pembe Ardıç, yaşamını kaybeden kadın emekçiler ve demokrasi şehitlerini andı… Çocuk ve kadınların çoğunlukla katıldığı etkinlikte birbirinden güzel stantlar kuruldu. Kıbrıs’a özgü el işlerinin yer aldığı stantların yanı sıra gözleme, lokma, börekler de yapılarak etkinliğe katılanların damak zevkine sunuldu. Etkinlikte ayrıca çocuklara el becerileri de öğretildi. Çocuklar seramik yapımına büyük ilgi gösterdi. Sahnelenen illüzyon gösterisi ise çocuklara keyifli anlar yaşattı. Bol bol eğlenme fırsatı bulan çocuklar, gösterilere de katıldı. 

Etkinliğe kimler katkı koydu?
Etkinliğe, Altın Patiler Derneği, Yeşil Barış Hareketi, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, Montesori okulları, Sosyal Riskleri Önleme Vakfı da katkı koyarken, Kanser Hastalarına Yardım Derneği de etkinlik süresince ikinci el kıyafet satışı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473