banner564

Şakası bile ağır cezalık

Parfüm almak için girdiği mağazanın satış elamanından ‘öpücük’ isteyince başı belaya girdi

Şakası bile ağır cezalık
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Başkent Lefkoşa’daki bir parfüm dükkanına giden 21 yaşındaki Muzaffer Yıldırım, satış elemanı Ç.Ö isimli 24 yaşındaki genç kızdan öpücük isteyince kendisini poliste buldu.
Şikayet üzerine gözaltına alınan Yıldırım dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Hakkında teminat talep edilen zanlı, “Bilinçsiz olarak yaptım. Herkesten çok özür dilerim” dedi.
Duruşmada 28 Ağustos tarihinde meydana gelen cinsel taciz olayında zanlının müşteri olarak gittiği parfüm dükkânında çalışan Ç.Ö isimli kıza, “Bir öpücük alabilir miyim, bir öpücük ver” şeklinde söz söyleyerek cinsel tacizde bulunduğu açıklandı. 

“Bilinçsiz olarak yaptım”
Polis, aynı gün gözaltına alınan zanlının gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini, çalışan kıza o sözleri sarf söylediğini itiraf ettiğini söyledi. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını,8 yıldır KKTC2de çalışma izni olarak bulunan zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının bir kefilin 40 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışı çıkış yasağı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına karar verdi. Mahkemeden söz alan zanlı , “Bilinçsiz olarak yaptım. Herkesten çok özür dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 10:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 yıl Önce

Kötü Siyaset neticesi geldigimiz noktada , Ercan’ın Dünyaya ve British Airways gibi Uluslararası Havayolu Şirketlerine açmayı maalesef daha çok uzun yıllar bekleyeceğiz !!

Yasemin
Yasemin - 2 yıl Önce

Şu egeli ne diyorsa öyledir.

Birisi
Birisi - 2 yıl Önce

Üstat benim yorumumu istemiyor

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474