banner564

Samimi öz eleştiri

Erhürman, CTP’nin geçmişte çok iyi işlerinin yanında hatalarının da bulunduğunu söyledi

Samimi öz eleştiri
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, önceki akşam Güzelyurt’ta katıldığı toplantıda, CTP’nin geçmişte çok iyi işler yanında hatalar da yaptığını, öz eleştiri sürecinden geçtiğini ve çıkardığı derslerle yoluna devam ettiğini ifade etti. 
CTP’nin yükseliş trendinde olduğunu belirten Erhürman, “Ülkede ihtiyaç duyulan dönüşümü sağlayabilecek olan parti CTP’dir” dedi. 
CTP Basın Bürosu’nun açıklamasına göre, Güzelyurt Genişletilmiş İlçe Meclisi toplantısına katılan Erhürman, haysiyet, adalet, üretim ve hizmet konuları üzerinde durdu. Erhürman ayrıca yeni seçim sistemi hakkında da üyeleri bilgilendirdi. 
CTP’nin hükümetten ayrılmasının ardından geçen 18 ayda UBP ve DP’nin bildik zihniyetleriyle ülkeyi kaosa soktuğu görüşünü ifade eden Erhürman, “memleketi talan etmek için adeta yemin etmişçesine bir yönetim sergilediklerini, çevrelerini ihya etmek için yapmadıklarını bırakmadıklarını” belirtti. 

“Tüm halkımıza ulaşacağız”
Her bir CTP’liye büyük görev düştüğünü belirten Erhürman, “Önümüzdeki 70 günü hiç dinlenmeden, uyumadan tüm halkımıza dokunarak geçirmek zorundayız. Bizim bugünlerde dinlenme lüksümüz yoktur. Bu memleketi yaşanır olmaktan çıkarmalarına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473