banner564

Şampiyon cezaevinde

Girne’de tartıştığı 55 yaşındaki taksi şoförü Şahin Karaçor’u ciddi şekilde darp edip belini kıran Ceyhun Tokmak, tutuklu yargılanacak

Şampiyon cezaevinde
banner598
Suna ERDEN
Tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta tartıştığı taksi şoförü 55 yaşındaki Şahin Karaçor’u ciddi şekilde darp edip belini kıran 2015 Türkiye orta sıklet vücut geliştirme şampiyonu 39 yaşındaki Ceyhun Tokmak hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat için mahkemeye çıkarıldı. Bir önceki duruşmada olduğu gibi dünkü duruşmada da Karaçor’un taksici arkadaşları mahkeme önünde toplandı. Arkadaşları, taksicilerin sorunlarının çözülmesi yönünde bir kez daha yetkililere çağrıda bulundu. 
Duruşmada zanlının ülkede turist olarak bulunduğu belirtilerek, teminat talep edildi. Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, zanlının 10 Şubat 2018 tarihinde saat 16.00 sıralarında Girne’de Tarsus Sokak üzerinde, kendisini istediği yere götürmediği gerekçesi ile 114 promil alkol tesiri, altında taksici Şahin Karaçor’un ciddi şekilde darp edip bel kısmındaki omurga kemiğini kırdıktan sonra, bağırıp çağırarak rahatsızlık yaptığını söyledi. Zanlının olaydan sonra tutuklandığını ve mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, ülkeye turist vizesiyle giriş yapan zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

İki ay süreyle cezaevine gönderildi
İddia makamı zanlının ülkede turist statüsünde olduğu, işlenen suçların ciddi ve vahim suçlar olduğunu ifade ederek, zanlının 3 ayı aşmayan bir süre ile cezaevine gönderilmesini talep etti. Mahkeme ise aktarılan olguları değerlendirdikten sonra zanlının, Vahim Zarar”, “Ciddi Darp”, “Sarhoşluk, “Rahatsızlık” ve “İtale-i Lisan” suçlarından yargılanmak üzere 2 ay süreyle cezaevinde davalarını beklemesine emir verdi.

Yine çağrı yaptılar
Bir önceki duruşmada olduğu gibi dünkü duruşmada da Karaçor’un taksici arkadaşları mahkeme önünde toplandı. Arkadaşları, taksicilerin sorunlarının çözülmesi yönünde bir kez daha yetkililere çağrıda bulundu. Kabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 02:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473