banner564

Şans eseri kurtuldu

Alkollü olduğu öne sürülen sürücü, direksiyon hâkimiyetini kaybedip taklalar atarak yol kenarına savruldu

Şans eseri kurtuldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde, Mutluyaka kavşağı yakınlarında, önceki gece meydana gelen trafik kazası sonucu iki kişi yaralandı. Kaza alkollü olduğu öne sürülen Arif Can Özdil’in yönetimindeki aracın direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yoldan çıkarak takla atması sonucu gerçekleşti. Kaza sonucu sürücü Özdil ile araçta yolcu olarak bulunan Çağrı Cenk Acan hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Taklalar atarak tarlaya savruldu
Polisten alınan bilgiye göre, yönetimindeki LT 484 plakalı araç ile Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine doğru seyreden Arif Can Özdil, Mutluyaka kavşağı yakınlarında, Casablanca night club önüne geldiği sırada, direksiyon hâkimiyetini kaybedip orta refüjü aşarak karşı şeride geçti ve ardından ise taklalar atarak tarlaya savruldu. Kaza sonucu araç sürücüsü Arif Can Özdil ile araçta yolcu olarak bulunan Çağrı Cenk Acan hafif şekilde yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç sürücüsünün alkollü olduğu bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Bir haftada 62 kaza oldu
Öte yandan ülke genelinde 19-25 Şubat tarihleri arasında meydana gelen 62 trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, kazaların 6’sı yaralanmayla, 56’sı hasarla sonuçlanırken, toplam hasar miktarı da 329 bin 300 TL oldu.
Kazaların 27’si Lefkoşa, 15’i Gazimağusa, 12’si Girne, 6’sı İskele ve 2’si Güzelyurt’ta gerçekleşti.
Ayni dönem içerisinde ülke genelinde yapılan rutin trafik kontrollerinde, 755 trafik suçu rapor edildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474