banner564

Şans eseri ucuz atlattı

Tarım Bakanı Şahali, Korkuteli Kavşağı yakınlarında trafik kazası geçirdi

Şans eseri  ucuz atlattı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı, CTP Gazimağusa Milletvekili Erkut Şahali dün sabah saatlerinde, Korkuteli kavşağı yakınlarında trafik kazası geçirdi. Hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şahali, yapılan ilk yardım müdahalesine müteakip taburcu edildi. Bakan Şahali,  sosyal medya hesabı üzerinden iyi olduğunu bildirdi. Şahali, “Kendimden başka kimsenin malına ya da canına zarar vermemiş olmam tek tesellimdir” ifadesini kullandı.

İki takla attı, ters durdu
Polisten yapılan açıklamaya göre, saat 03.15 sıralarında Lefkoşa - Gazimağusa anayolu üzerinde MG 503 plakalı aracı ile Gazimağusa istikametine doğru seyreden Erkut Şahali,  Korkuteli kavşağına 500 metre kala direksiyon hâkimiyetini kaybedip orta refüje girip, aydınlatma direğine çarpıp, karşı şeride geçtikten sonra yol içerisinde 2 takla attı.Araç tavanı üzerinde ters bir şekilde dururken, Şahali hafif yaralandı. Erkut Şahali kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisine müteakip taburcu oldu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı

Şahali: Ucuz atlattım
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Erkut Şahali, trafik kazası geçirdiğini ve kazayı ucuz atlattığını söyledi. “Kendimden başka kimsenin malına ya da canına zarar vermemiş olmam tek tesellimdir” şeklinde açıklama yapan Şahali, arayıp soran ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Büsküvütçü’den geçmiş olsun dileği
Öte yandan Milliyetçi Demokrasi Partisi, trafik kazası geçiren CTP Milletvekili ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.
MDP Genel Başkanı Buray Büsküvütçü konuyla ilgili açıklamasında, bu talihsiz vesileyle yeni hükümetten büyük tehlike arz eden Korkuteli kavşağında gerekli düzenlemelerin yapılmasını beklediklerini ve vatandaşların sağlığı ve can güvenliğinin öncelikli olarak ele alınmasını rica etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474