banner564

Şartlar ağır geldi

14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği tespit edilerek tutuklanan 20 yaşındaki genç teminatı ödeyemedi

Şartlar ağır geldi
banner598
Haspolat bölgesinde 14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği tespit edilerek tutuklanan 20 yaşındaki zanlı M.T hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı iki gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme zanlıyı ağır teminat şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Ancak şartları yerine getiremeyen zanlı cezaevine gönderildi. Duruşmada zanlının Temmuz ve Ağustos 2014 aylarında meydana gelen cinsel tecavüz ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından dolayı tutuklandığı belirtildi. Polis, zanlının Haspolat bölgesinde kendi evinde 16 yaşından küçük kız arkadaşı ile üç kez cinsel ilişkiye girerek cinsel tecavüz suçu işlediğini söyledi. Polis mahkeme kararı ile 2 gündür tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek 20 yaşındaki zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

Ömür boyu hapis cezası öngörüyor
Mahkeme ömür boyu hapis cezası öngören çocuklara karşı cinsel tecavüz suçundan yargılanmak üzere zanlıyı teminata bağladı. Mahkemenin öngördüğü 10 bin TL nakit teminat yatırılması ve iki kefilin 50’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartlarını yerine getiremeyen zanlı cezaevine gönderildi. Zanlı öngörülen koşulları yerine getirmesi halinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalabilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Başkanlık sistemi nerene girip çıkıyor beğenmediniz mi bu sistemin sicip batirdigini gormuyormusun cahil adam spamdan çok çektin galiba

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474