banner564

Sehvetullah’ı Ercan’da karşıladı

Çiğdem C. isimli kadını öldürmek için KKTC’ye geldiği iddiasıyla tutuklanan tetikçiye yardım ettiği ileri sürülen Mehmet Ali Bekis de mahkemeye çıkarıldı

Sehvetullah’ı  Ercan’da karşıladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa’da 13 Nisan 2017 tarihinde, polisin yaptığı başarılı operasyon sonucu Çiğdem C. isimli kadını öldürmek üzereyken yakalandığı ileri sürülen ve üzerinde yapılan aramada şarjörleri dolu 2 adet tabanca bulunan Sehvetullah Aydoğan ile kendisine yataklık yapan Mehmet Ali Bekis isimli zanlılar dün tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
   Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis müfettiş muavini Ömür Dalkıran, zanlı 1 Sehvetullah Aydoğan’ın tetikçi olarak Türkiye’den KKTC’ye birini öldürmesi için gönderildiğini ve 13 Nisan 2017 tarihinden bu yana tutuklu bulunduğunu anımsattı.
 Zanlı 2 Mehmet Ali Bekis’in de ülkemize ilk defa gelen Aydoğan’ı havalimanından aldığını ve kendi evi ile olay yerine götürdüğünü anlatan Dalkıran, mesele ile ilgili yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, incelenecek yeni telefon dökümleri ile kamera görüntülerinin olduğunu ifade ederek mahkemeden süre talep etti.
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın tamamlanmadığı yönünde bulgu yaparak zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473